DM – Ungdom 2010 i Taastrup

Sorø Bueskyttelaug, Ungdom deltog med Jacob Jensen i klassen, Herre mini langbue.Efter en lidt svær start på de første 30 pile, som placerede ham blandt de tre sidste ud af 9 i klassen fik Jacob styr på pilene og efter de første 15 pile i 2. runde var han nr. 3 og den placering beholdte han med 3 point til nr. 4. Dermed fik han kæmpet sig op på en flot 3. plads i kvalifikationskydning lørdag og fik en pokal for denne placering.

Søndag var der finaleskydning, og under opvarmningen satte nervøsiteten sit kedelige præg skydningen. Med lidt hjælp fra en venlig træner fra Taastrup fik Jakob igen kontrol over pilene og skød 1/4 finale mod en skytte fra Hillerød.

Det er meget nervepirrende at stå to og to og skyde hinanden ud af konkurrencen, men Jakob bevarende roen og vandt overbevisende med hele over sin modstander. I semifinalen var det atter en skytte fra Hillerød som Jakob skulle møde, og igen viste Jakob god og stabil skydning, og med en føring på 7 point var han sikret en plads i finalen.

I finalen mødte Jakob en erfaren modstander fra Hillerød som endte med at vinde guldet. Jacob fik en meget flot sølvmedalje, en placering som er meget flot taget i betragtning at det er Jacobs første sæson på 12 m indendørs.

Jacob ønskes stort tillykke med det fine resultat