Resultater for Sorø skytterne

Vores 3D stævne blev en stor succes, både med det gode vejr, de mange fremmødte, men så sandelig også på resultatsiden.

I Senior rækkerne blev det til en 2. plads i Buejærgernes rækker for Michael Guldmann Petersen efter flotte 258 point, samt en flot præmiere for Jeanette Lefevre Jensen som vandt 1. plads i Dame Senior Langbue.

I Ungdomsrækkerne var vi godt repræsenteret med flere rigtigt flotte resultater:

Christian Ballegaard vandt Guld i nano langbue. Jacob Ballegaard vandt Guld i micro langbue. Freja Dam vandt Guld i nano barbue. Dennis Fydkær vandt guld i mini compound. Rasmus Magnussen vandt sølv i micro langbue. Jakob Lefevre Jensen fik sølv i mini langbue. Elisabeth Jordt vandt bronze i mini barbue klassen.

Rigtigt flotte placeringer til Sorø og med til dette hører også at for for mange af vores skytter i ungdomsrækken var dette deres første stævne.

Et stort tillykke til alle med de flotte resultater.

Der vil meget snart kommer billeder fra stævnet i Galleriet.