Ungdomsskytternes resultater

Så er vi kommet igang med vintersæsonen og Sorø’s ungdom har virkeligt gjort sig gældende med superflotte resultater. Der har været 4 stævner indtil nu. Møllejagten, Buernes By, Indendørs Fita i Lyngby og i lørdags troldejagten.

Møllejagten og Fita stævnet i Lyngby er en del af undgomsturneringen, og for begge disse gælder at Sorø’s ungdomsskytter er helt med fremme og ligger nu med følgende reslutater i ungdomstuneringen:

Peter Eisvang – no 1. Nano Barbue
Mads Kristoffersen – no 2. Micro Barbue
Freja Dam – no 3. Micro Barbue
Rune Nielsen – no 2. Mini Langbue
Jacob Jensen – no 1. Mini Barbue
Philip Frydkær – no 2. Mini Barbue
Andreas Gabel – no 3. Mini Barbue
Katja Ree Møller – no 1. Mini Compound
Dennis Frydkær – no 2. Kadet Compond

For hele listen klik her

Ved mamutjagten den 9. okt.  vandt Rune den fine tittel som Mamutjæger ved at sætte sin pil tættest på mamuttens hjerte, han slog derved alle andre klasser på den skydning.  Peter, Freje, Rune og Jacob vandt Guld. Katja, Philip og Dennis vandt Bronze. Hele resultatlisten er her

Den 31 okt. var vi til TIK’s 30 års jubilæumsstævne, Buernenes By. Her fik Jacob kæmpet sig til en bronzemedalje, mens resten af vores skytter måtte se sig slået i finalerunderne (efter vind eller forsvind princippet) Det var dog stadig flotte resultater da der var mange skytter indbudt fra hele landet.

Den 6. November var vi i Lyngby til indendørs Fita, 9 skytter fra Sorø Bueskyttelaug deltog og alle 9 fik medaljer med hjem. Det var Mads, Peter, Freja, Rune, Katja, Philip, Jacon, Andreas og Dennis som to afsted til stævnet.

Den 13. November var der Troldejagt i Grøndalscentret og her var Katja, Dennis, Philip, Andreas og Rune med fra Sorø.
Det blev til Guld for Katja, Philip og Andreas, mens  Dennis fik en Sølvmedalje med hjem.

Næste stævne er vores eget stævne den 4 December, men næste stævne i ungdomsturneringen liger efter nytår. Ungdomsskytterne slutter 2010 delen af indendørsturneringen med fine reslutater og selvom en enkelt skytte flytter til en ny klasse, er det virkeligt flotte resultater som alle kan være stolte af. Skytterne ønskes alle tillykke med de flotte resultater.