Nytårshilsen fra ungdomsafdelingen

Inden længe er 2010 slut, og i løbet af dette år har der været mange dejlige oplevelser med ungdomskytterne og Deres forældre:

Stor og aktive deltagelse ved de planlagte træninger for ungdomskytterne hver anden onsdag Stor opbakning fra både skytter og forældre til de stævner hvor vi har deltaget Mange gode resultater ved ungdomsturneringsstævner, hvor flere af vores skytter vundet medaljer.

DM udendørs i Ålborg gav ikke mindre end tre danske mesterskaber og DM i 3D i Esbjerg gav os 5 guldmedaljer.

Sommertræning med overnatning lige før sommerferie, et par gode dage med masser af regn og bueskydning både ude og inde Sorø bueskyttelaugs første indendørsstævne, med stor opbakning fra alle i klubben.

Dette er blot et par af de gode minder fra 2010 – tak til Jer alle, håber at vi ses til masser af bueskydning i 2011.

Godt nytår – vi ses den 5. januar 2011.

Mange hilsner

Jeanette