Resultater fra Finale stævnet i Sorø

Den 4 December var der finalestævnet for ungdom i Sorø.

Endnu en gang var de mange super gode bueskytter fra Sorø bueskyttelaug til stævne. Denne gang var det på hjemmebane, og  “bane fordelen”belv udnyttet til fulde. Det blev til nogle rigtig fine placeringer, og alle fik en medalje om halsen. 

sorø finale resultatlister individuelle dec 2010

sorø finale resultatlister dec 2010 

Finalestævnet tog lang tid, og flere blev trætte af at vente. Men det er vilkårene når formålet med dette stævne er, at alle skal skyde finaler, og alle skal skyde på hold. Det giver tilgengæld skytterne noget erfaring i finaleskydning, som ellers kan være svært at få trænet. Det kan vi benytte os af bl.a. til indendørs DM, hvor der også er finaler.

Vi vil også gerne takke alle Jer forældre, som atter deltog aktivt ved afvikling af stævnet:

Bo og Solveig for klargøring af banerne fredag aften og indkøb og tilberedning samt servering af æbleskiver Thomas for klargøring af banerne fredag aften Henrik for hjælp til fremstilling af skydeplader Majbritt og Runes far for hjælp til servering af æbleskiver og fotografering En helt speciel tak til Randi  – Guldsmedeværkstedet – som var så venlig at sponsorer alle æbleskiverne.

Såsnart det er muligt vil der komme billeder fra stævnet også