Ungdomstræningen

For at tilbyde bedre træning af vores ungdomsskytter, har trænergruppen vedtaget at vi fremover vil arbejde udfra de teknikker som også anvendes på eliteplan.

Vi vil focusere på “Basic Skills” og bygge vores træning op således at vi ved træningens start, efter opvarmning, lægger ud med en fast fokuseringsrunde, hvor vi arbejder med fostilling, kroppens balance, optrækket og slippet. Det er derfor vigtigt at skytterne møder op i god tid og er klar til at begynde træningen kl 18:00

Efter disse ca 10 min, vil vi rette focus imod skydning på de aktuelle distancer, men samtidig holde fast i vigtigheden af kroppens balance.
Vores mål er at vi ved at strukturere træningen kan give hver enkelt skytte noget at arbejde videre med. Det skal samtidigt stadigt være både sjovt og spændende at skyde med bue og pil, så der vil stadig blive plads til at vi laver de småkonkurrencer, sjove indfald og pudsigheder som vi hidtil har gjort.

MVH
Trænerne