Danish Open 2011

Hermed en kort stævnerapport fra Danish Open 2011.

 Rune, Emil, Thor og Michael var mødt op i Nørre Snede lørdag 11. juni for at skyde Danish Open over weekenden. Der var fuldt hus forstået derhen, at 250 skytter havde meldt sig til og yderligere tilmelding lukket. Dermed var stævnet formodentligt årets største i Danmark.

 Lørdag skød man på 39 mål (1 mål udgik af hensyn til banesikkerhed) og skytterne blev alle var godt udfordret. Mange mål var placeret i store vinkler op og ned og skulle skydes fra andre skråninger, så ikke alene var skuddet vanskeligt, men også det at finde en god fodstilling, eller fodfæste i det hele taget, svært. Med de mange deltagere og et enkelt skybrud, så var skytterne først banen igennem ved 18-tiden..godt brugte og trætte. Efter lørdagens skydning lå Rune på førstepladsen i HMnL (240 point), Emil (127 point) og Michael (373 point) på 2’pladserne i HMcB og BJ og Thor (236 point) på en delt 3’plads i HKC.

Søndagen bød på 28 mål, hvoraf der var flyttet rundt på en del af dem, så igen blev skytterne godt udfordret. Yderligere vand fra oven blev undgået, men banen var til trods stadig noget fedtet nogle steder.  

Ved stævnets afslutning endte Sorø Bueskyttelaug’s skytter som følger:

  Lørdag Søndag Samlet Placering
Rune 240 167 407 2
Emil 127 125 252 2
Thor 236 147 383 6
Michael 373 272 645 2

 Flotte placeringer i et hårdt, vanskeligt, men smukt og udfordende stævne!

Stort tillykke med de flotte placeringer.