Danish Open 2012 – indlæg fra Michael Guldmann

DANISH OPEN 2012

Hejsa,

Omend småt repræsenteret, så gjorde Sorø bueskytterne godt væsen af sig til året Danish Open i den forgangne weekend.

Igen iår var der fuldt hus, og mere til, idet vi var 260 tilmeldte skytter, der skulle dyste på det berøme/berygtede terræn ved Nørre Snede. Igen i år formodentlig årets største 3D buestævne!

Thor, Emil og jeg tog igen iår campingvognen over, så vi også kunne nyde det enestående sociale aspekt ved denne weekend jagt.

Lørdagens skydning bød på 40 mål, der var utroligt varierede og særdeles udfordrende med mange op- og ned skud over små bakker og søer.

Igen iår havde jeg fået det arrangeret således, at Emil og jeg kunne gå sammen og det var fantastisk at se, hvor meget hans skydning har udviklet sig. På et tidspunkt godt inde i skydningen havde Emil skudt ligeså mange 11’ere som jeg!

Efter en varm (27 grader), lang (7-8km) og støvet dag var Emil på 1’pladsen i HMcB, Thor på 2’pladsen i HKC og jeg på 3’pladsen i Buejægerklassen.

Søndag skød vi (kun) 14 mål, men heldigvis tilstrækkeligt til at begge drenge kunne cementere deres placeringer og jeg fik indhentet den foranliggende skytte, så jeg endte på 2’pladsen.

Lørdag Søndag Samlet Placering
Emil 193 62 255 1
Thor 313 106 422 2
Michael 386 130 516 2

Vi har alt grund til at være tilfredse efter 2 skønne dage med utrolig varm vejr og godt udfordrende skydning. Mon ikke vi blev stævnets bedst skydende familie? 😉

Have a fantastic day!

 

/Michael

Familien Guldmann ønsket tillykke med de flotte resultater, og samtidig opfordres alle til at komme med indlæg til hjemmesiden.