Nordisk Mester, 2 sølvmedaljer, bronze for hold

Sidste weekends Nordiske mesterskaber blev et superflot stævne for vores ungdomsskytter.

Katja og Thor var jo på det danske landshold i Kadet compound. Jacob og Andreas skød på landsholdet i Kadet barbue. Desværre nåde vores landshold ikke frem til medaljerne, men Rune kunne sammen med sit hold skyde sig frem til en flot Bronze medalje. Matthias’s hold nåede desværre heller ikke finalerne

Katja og Rune var begge i guldfinalerne, men blev begge desværre slået med et mulehår, men kan nu pryde væggen med et par super flotte søvmedaljer – virkelig et godt resultat.

Thor skød et super flot stævne og kunne tage hjem med et mesterskab o den tilhørende guldmedalje.

Andreas og Jacob kæmpede sig igennem finalerne, men måtte se sig slået til sidst. Andreas fik en superflot 6. plads, mens Jacob fik skudt sig hele vejen op i bronzefinalen, men endte med en fjerneplad. Matthias  fik skudt sig igennem et stort og stærkt felt og endte på en flot 17. plads.

Et stort tillykke til skytterne fra ungdomstrænerne og fra bestyrelsen. Virkeligt godt gået.