Stævnet den 9. sept 2012

Søndag den 9 sept kl 10 var der parole for denne sæsons sidste 3D stævne på Grønningen. 74 skytter var mødt frem til en fantastisk sensommer dag. Vejret var superflot og lunt.

Banen strakte sig som den plejer over på den anden side af Fægangen, men denne gang havde vi været nødsaget til at begrænse målene på grønningen. Det betød ikke det helt store for der var mange gode mål at skyde på.

Resultatlisten kan ses her:Resultatliste og placering Sorø 3D 2012-09-09

Det fine vejr og Randi bod, som denne gang blev passet også af Jeanette, Solveig Katja og Philip, servere endnu engang dejlig kage, kaffe, pølser og brød, og Randi’s overraskelse denne gang var en kæmpe grydefuld spaghetti og kødsovs.

Det var en super god dag, og vi vil fra SBL gerne takke alle de fremmødte skytter for den gode stemning, og de mange frivillige for deres store indsats med at gøre klar til stævnet, men også i at fåp vores klubhus gjort klar.

Henover sommeren er gulvet blevet skåret op, et nyt bjælkelag og gulv er lagt. Vi har fra Thomas fået fat i et køkken og fra diverse frivillige og med sponserhjælp har vi fået malet, lagt nyt gulvtæppe osv. Vi igen fået et dejligt klubhus som vi håber vi kan bruge mange timer i.