Nye træningstider fra 1. oktober

Så er vi igen indendørs og står overfor vintersæsonens udfordringer mht plads og træningsmuligheder.

Som alle ved, så deler vi lokalet med Alsted-Fjenneslev Bordtennis, som træner tirsdag og torsdag fra 18-20.00. Det betyder at vi har mandag, onsdag, fredag og weekenden til vores disposition. Vi har i dag 102 medlemmer, fordelt på 53 seniorskytter og 49 ungdomsskytter. Det er rigtig mange skytter, og rent faktisk gør dette os til en af landets største klubber, hvilket vi er meget stolte af.

Samtidig giver det os en udfordring når vi skyder indendørs. Mange skytter fylder også meget, og for at kunne give mere plads til træning og give mulighed for at også seniorer kan få tid til en målrettet træning, har bestyrelsen valgt at lave en særskilt klubaften for seniorer og en for juniorer. Vi er velvidende at dette vil være en ulempe, især for dem der har tilrettelagt aftnerne anderledes, men noget skulle prøves. Vi håber at alle vil give det en chance og bære over med forandringen.

Vi starter dette som et forsøg der løber frem til december, hvor bestyrelsen og trænerne vil evaluere og tage stilling til om ordningen skal fortsætte.

De nye tider bliver som følger:

Mandage fra 18:00 til 21:00 Klubaften for juniorer – træningsaften for øvede ungdomsskytter med eget udstyr. Målrettet træning. Ungdomstrænere tilstede

Onsdage fra 17:00 til 18:30 Ungdomstræning for begyndere – Nybegynderne indføres i bueskydningens verden. Ungdomstrænere tilstede

Onsdage fra 18:00 til 19:00 Ungdomstræning let øvede. Ungdomstrænere tilstede

Onsdage fra 19:00 til 21:00 Klubaften for alle, voksne begyndere og prøvetimer for voksne. Åbne vagten har ansvar for at instruere dem der kommer for at prøve samt instruere nybegyndere.

Torsdage fra 20:00 til 22:00 Klubaften seniorer – træningsaften for seniorer.

Søndage fra 10:00 til 12:00 Fællestræning for alle klubmedlemmer med eget udstyr, ingen trænere tilstede.

Bestyrelsen håber at denne fordeling tilgodeser både senior og ungdomsskytter, således at der gives en bedre mulighed for at træne målrettet. Samtidig vil vi håbe at onsdage og søndage stadig vil være velbesøgte dage, hvor vi kan skyde voksne og børn sammen, og holde fast i den klub ånd, som gør Sorø Bueskyttelaug til noget helt specielt, nemlig et rart sted at være for alle og hvor der er en god stemning til at dyrke en fælles sport.

Ordningen starter den 1. oktober.