Sorø Bueskyttelaug afholder præmiestævne

Den 7 Juni afprøver klubben et nyt stævnekoncept.

Præmiejagt 2015

Vi vil forsøge os med et præmiestævne, hvor der skydes i 2 klasser, hhv med eller uden sigte. Dvs all skytter der skyder med sigte skyder i samme klasse (compound, recurve, BJ) og alle uden skyder også i samme klasse (Langbue, barbue, instinktiv)

Stævnet er tænkt som en stående udfordring der skulle give “blod på tanden” for alle, og større konkurrence. Buejægerne konkurrerer med recurve og compound på de samme afstande og forhold. Vi tilpasser afstande så det bliver mere jagtrelevant.

Ideen er at man skyder om en første og 2. præmie i hver pulje. Præmien er deltagerestemt, forstået på den måde at et fast beløb pr deltager er sat som præmiebeløb. Jo flere deltagere, jo større præmie

I første runde bliver det et rent senior/master arrangement. Hvis det bliver en succes, så kan det ikke afvises at vi vil koble ungdomsklasse på, men her skal vi så finde et koncept der tager højde for alder.

Vi håber at I vil tage godt imod ideen